Wie ben ik?

Ik ben Kimberley Spaan en woon sinds enkele jaren in Drenthe.
Voor mijn verhuizing woonde ik in Muiderberg, het ‘drukke Westen’.

Van huis uit kreeg ik al veel van de natuur mee. Mijn ouders hebben mij in mijn opvoeding meegegeven de natuur en alles wat daarin leeft met respect te behandelen. Al vanaf jonge leeftijd kwamen er dieren  in mijn leven die een deel uitmaakten van ons gezin. En dat doen zij nog altijd.

Als kind wist ik dan ook twee dingen die voor mij duidelijk vaststonden: “Later als ik groot ben, ga ik naar Drenthe verhuizen” en “ik ga met dieren werken”. 

Met dieren werken. Een groot begrip , want dat kan op allerlei manieren. Hetzij hobbymatig, hetzij beroepsmatig. Wat is er mooier dan dat te kunnen combineren?

                        

 

Bach Bloesem remedies

Ik kwam al op jonge leeftijd  in aanraking met Bach Bloesem remedies. Mijn interesse daarnaar was erg groot en dat maakte het ook dat ik de opleiding tot Bach Bloesem therapeute ben gaan volgen. Hiermee hoop ik andere mensen, maar ook dieren te laten ervaren wat de Bach remedies voor hun kan betekenen. Dat het ondersteuning kan bieden op momenten dat er ongewenste gemoedstoestanden worden ervaren en deze omgezet kunnen worden naar een positieve gemoedstoestand. 

 

Opsporingsambtenaar

Ik heb een opleiding tot opsporingsambtenaar gevolgd, zodat ik bij de dierenpolitie aan het werk kon gaan. Ik wilde dieren die in zeer onprettige omstandigheden leefden, de kans geven op een fijner leven. Tegelijkertijd trok de interactie met de eigenaren mij; voorlichting geven over de verzorging en dat gedomesticeerde dieren meer nodig hebben dan alleen de basisbehoeften.  

 

Thermografie

Niet alleen het mentale-, maar ook het fysieke aspect interesseert mij. Met een kundig- en ervaren hoefsmid als partner zijn wij geregeld bezig met het bewegingsapparaat van het paard.

Een samenwerkingsverband met de hoefsmederij zal in de toekomst ook zeker tot de mogelijkheden behoren. Preventief, ter controle na een blessure of ontsteking, of bij een aankoopkeuring.
Daarom zal ik per 1 mei ook als gediplomeerd Thermograaf voor paarden, (kleine-) huisdieren, dierentuindieren en (groot-) vee aan het werk gaan.

Welkomsttarief

Houd u goed mijn website in de gaten, want van 1 mei tot 1 juli hanteer ik een welkomsttarief, met een fikse korting op het reguliere tarief!  

Heeft u nog vragen na het lezen van mijn website? Dan kunt u uiteraard telefonisch contact met mij opnemen of via het contactformulier.

Graag tot ziens bij Natuurlijk voor Mens en Dier!